Etukuva

MEILLE TÖIHIN?

Tältä sivulta löydät tämänhetkiset avoimet työpaikkamme sekä avoimen hakemuspohjan
  • Tehtävänkuva sisältää kuljettimien sähkö- ja automaatioasennuksia pääosin Ferroplanin hallilla Orimattilassa, mutta jonkin verran myös asiakkaiden luona muualla Suomessa.

  • Laatupäällikön tehtäviin kuuluu mm. Ferroplanin laatujärjestelmän uusiminen ja sen jatkuva kehittäminen sekä ISO laatusertifiointien hakeminen. Lisäksi laatupäällikkö ottaa haltuun tuotannon laadunvalvontajärjestelmän sekä työturvallisuusasiat.

  • Hankintapäällikkö vastaa ostojen- ja alihankintaostojen prosesseista sekä toimittajahallinnasta. Tehtävänkuvaan kuuluu lisäksi varastojärjestelmän luominen, ja ylläpito. Ostojen seuranta ja prosessien kehittäminen kuuluu osana tehtävänkuvaan. Hankintapäällikkö toimii myös lähiesihenkilönä ostajalle ja alihankintaostajalle.

  • Myyjä vastaa Ferroplanin kuljettimien huoltojen sekä varaosien myynnistä asiakkaille. Myyjä kontaktoi aktiivisella otteella niin olemassa olevia, kuin uusiakin huoltoasiakkaita, ja tarjoaa parhaan mahdollisen ratkaisun asiakkaan tarpeeseen.

  • Eikö sopivaa paikkaa ole juuri nyt avoinna? Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen osoitteeseen hakemukset@ferroplan.fi, käsittelemme hakemuksia jatkuvasti.

Kiitos mielenkiinnostasi Ferroplanin tuotteita kohtaan!
Mistä aihealueista olet kiinnostunut?

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.