Etukuva

Asiakas on meille tärkeä

Meistä on tärkeää, että Ferroplanin ratkaisuilla saadaan aina aikaan mahdollisimman konkreettisia hyötyjä asiakkaamme liiketoimintaan. Usein asiakkaamme pystyvätkin muotoilemaan ratkaisuidemme hyödyt tuottavuuden nousua kuvaaviksi prosenteiksi. Ja mikäs sen parempaa. Tällöin on täysin kiistatonta, kannattiko tehty investointi. Haluamme, että asiakkaamme voivat aina olla tyytyväisiä tuotteidemme lisäksi myös saamaansa palveluun. Projektiemme aikataulut pitävät ja huolto viimeistelee kokonaisuuden.

Oheiset referenssit avaavat teorian käytäntöön. Ne auttavat hahmottamaan millaista sujuva yhteistyö kanssamme voi olla.

Ferropower-energialaitos on investointi tulevaisuuteen

Ferroplanin toimittama kompostointilaitos on Vietnamissa paikallinen nähtävyys

Suomalaisella kuluttajalla jätteiden lajittelu tulee jo lähes selkäytimestä, mutta kehittyvissä maissa kierrätysideologia on usein vasta lapsenkengissä. Vietnamissa otettiin kuitenkin jättiharppaus eteenpäin vuonna 2013, kun Ferroplanin toimittama kompostointilaitos aloitti toimintansa Binh Duongin maakunnassa, noin 50 kilometrin päässä Saigonista.

Vimelco: Kaatopaikkajäte väheni kolmannekseen

Kymenlaakson jäte Oy teki määrätietoisen ekoteon vuonna 2013 ja oli näin hyvissä ajoin valmiina vuonna 2016 voimaan astuneen orgaanisen jätteen kaatopaikkakieltoon. Ferroplan toimitti jätteenkäsittelylinjaston ratkaisuista vastanneelle Vimelco Oy:lle 14 hihnakuljetinta.


Saksilavat teollisuuskäyttöön

ESISUUNNITTELU VARMISTAA PROJEKTIN ONNISTUMISEN

Mekaaninen metsä- ja sahateollisuus

Jouheva tavaravirta Punkaharjun vaneritehtaalle

Levypyörän toiminnot rullaamaan

Levypyörä on Lahden Nastolassa sijaitseva pyöräosaaja ja teräksen asiantuntijayritys. Ferroplan toimitti hiljattain yritykselle L-kirjaimen muotoisen kuljetinlinjaston, johon kuuluu kuljettimien ja kääntöpöydän lisäksi Levypyörän hankkima purkuyksikkö. Linjasto toimitettiin Levypyörän maalaamon purkupäähän.

Kavo Kerrin huoltotiimin logistiikka kuntoon tavaranostimella

Ferroplan toimitti keväällä 2017 Kavo Kerrille tavarannostimen kahden kerroksen välille. Kavo Kerr toimii Tuusulassa ja valmistaa hammaskuvantamisalan tuotteita. Tavaranostimen tehtävänä on nostaa lavatavaraa, korjattavia laitteita sekä komponentteja ja osia.

LATE-lajittelulaitos on edelläkävijä

Merkittävä tekijä Päijät-Hämeen Jätehuollon huikeassa 50 prosentin materiaalikierrätystavoitteessa on uusi LATE-lajittelulaitos Lahden Kujalassa.Kapasiteetiltaan 65 000 tonnin ja investoinniltaan 10 miljoonan euron laitos kykenee erottelemaan seka-, energia- ja rakennusjätteistä muovia, metallia, alumiinia ja kartonkia materiaalikierrätystä varten.

KalusteMuovi Virtala: Tuotannon jatkolaajennus suunnitelmissa

Ferroplan toimitti tammikuussa 2016 KalusteMuovi Virtalalle muovilevyjen automaattisen varastointijärjestelmän. Sahaustyöpisteen yhteydessä langattomasti toimiva järjestelmä pitää sisällään alipainenosturin, siirtovaunuportaalin ja 90 varastopaikkaa.

Hihnankeskittäjä - Center Master

Ratkaisemme hihnan sivuunajautumishaasteesi

Meiltä myös yksittäiset kuljettimet nopeasti

Ferroplan toimittaa yksittäiset hihna-, ketju- ja rullakuljettimet alkaen muutaman päivän toimitusajalla. Kysy lisää!

Lavapinoaja – Pallet Master

Pinoa, pura ja säilytä kuormalavat Ferroplan Lavapinoajassa.

Valio: Tehokkuus lisääntyi jopa 20 prosenttia

Asiakkaan toiveissa oli mahdollisimman yksinkertainen, huoltoystävällinen ja käytössä turvallinen vaunukkokuljetinratkaisu Riihimäen meijerille. Ferroplan tarjosi joustavan järjestelmän, jossa turva-aita on koko matkalta avattava.

Nokian Raskaat Renkaat: Tuottavuus nousi jopa 10 prosenttia

Työturvallisuus- ja laatuparannusten lisäksi Nokian Raskaat Renkaat nosti Ferroplanin toimittamalla rengasaihiovaraston järjestelmällä ristikudostuotannon tuottavuutta jopa 10 prosenttia. Myös varastonhallinta parani merkittävästi.

Pakkauslinjan nostot vähenivät 50 prosenttia

Ferroplan toimitti pakkauslinjan kuljettimet suomalaiseen komponentteja valmistavaan yritykseeen. Uuden pakkauslinjan myötä työturvallisuus lisääntyi ja komponenttien nostot vähenivät 50 %.

SKS Group: Keräilylinjasto tehostui ja tilantarve lähes puolittui

Ferroplan toimitti muovilaatikoiden kuljettimet Vantaalle SKS Groupin komponenttien keräilylinjastoon. Toimitus liittyi pientavarakeräilyn uudistettuun varastojärjestelmään, johon kuului oleellisena osana myös investointi varastoautomaatteihin.

Kiitos mielenkiinnostasi Ferroplanin tuotteita kohtaan!
Mistä aihealueista olet kiinnostunut?

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.